Nederlag i Odense

03.09.2002 00:00

Brøndby var på vinderkurs men smed en tomålsføring væk da de mandag eftermiddag i reserveholdsturneringen tabte 2-3 til OB på udebane.

I en sprudlende første halvleg bragte Rafal Niznik Brøndby foran allerede efter 7 minutters spil da han modtog en præcis aflevering i dybden og i feltet udplacerede OBs keeper. Fatih Kirik gjorde det efter en halv time til 2-0 da returen fra et Peter Foldgast indlæg havnede for fødderne af Fatih som hamrede bolden i nettet.

Brøndby havde fuldstændig styr på begivenhederne i første halvleg og halvlegsføringen 2-0 var fortjent men fra anden halvlegs start vendte billedet. Brøndby var slet ikke med i anden halvlegs første 25 minutter og det benyttede OB til at udligne.

Efterhånden kom Brøndby tilbage i kampen men det var alligevel OB der trak det længste strå med en afgørende scoring 7 minutter før tid.