'Jeg tager det stille og roligt'

13.09.2002 00:00

Sidste sæsons topscorer, Peter Madsen, måtte sidde over i onsdagens kamp mod AGF på grund af en spilledags karantæne og glæder sig til atter at komme i kamp når Brøndby på søndag møder OB på Brøndby Stadion:

- Jeg har ikke rigtig fået gang i scoringen i denne sæson og nogen kunne måske tro at en karantænedag ville være et velkomment afbræk når tingene ikke lige kører som de skal men når man ikke spiller kan man jo heller ikke ændre på situationen.

- Jeg tager det stille og roligt. Jeg ved selv hvad der skal arbejdes med og koncentrerer mig om at få rettet mit spil til.

- Vi spiller et lidt andet system nu hvor jeg oftere har været i oplæggerens rolle men jeg er sikker på at målene nok skal komme, det er bare et spørgsmål om tid. Det gælder bare om at være skarp og sparke bolden i kassen når chancen opstår.

Brøndby havde i sidste sæson et solidt tag på OB på hjemmebane med SAS-liga sejre på 2-0 og 4-1 men det øjeblikkelige tophold fra Odense skal ifølge Peter Madsen ikke undervurderes:

- Vi har også tabt mod OB i sidste sæson, det må vi ikke glemme. Men efter min mening ligger de godt til os. Vi har snakket lidt om hvordan vi skal håndtere kampen og de har nogle svagheder som vi skal forsøge at udnytte på søndag.