Ebbe Sand på Brøndby Stadion

24.09.2002 00:00

Ebbe Sand kommer på besøg på Brøndby Stadion, når Brøndby IF søndag den 6 oktober tager mod nyoprykkerne Køge på Brøndby Stadion.

'Jeg skal hjem til landskamp og jeg har så aftalt med Per (Bjerregaard, red), at jeg kommer allerede søndag møder sponsorerne og ser kampen. Det glæder jeg mig til. Det er et stykke tid siden jeg har været på Brøndby Stadion. Jeg glæder mig til gensyn med Faxe tribunen og hele stemningen' siger Ebbe Sand og fortsætter: ' Per har også inviteret mig til spisningen efter kampen sammen med spillertruppen. Det er også noget,der trækker, at møde gamle klubkammerater og tidligere og nuværende landsholdskammerater. Jeg har jo spillet sammen med både Michael og Faxe. Jeg har set nogle af kampene på TV, hvor spillet virkelig har fungeret. Det håber jeg også det gørmod Køge. Så har jeg forstået, at der også er arrangeret et møde med Brøndby Support mandag aften på Brøndby Stadion for Brøndby's nuværende spillertrup, hvor jeg også skal deltage. I løbet af mandagen skal jeg så signere min nye bog, der udkommer den 7. oktober, og som iøvrigt udkommer på Brøndby IF's forlag 'Brønden'.

Det bliver et par sjove dage for mig.'

Vi andre kan tilføje, at vi glæder os mindst ligeså meget som Ebbe. Det bliver et glædeligt gensyn med en af de populæreste Brøndbyspillere gennem tiden.