Allan Olesen træner igen

25.09.2002 00:00

Brøndby IFs stortalent på højrebackpladsen, Allan Olesen, blev skadet da Brøndby besejrede det daværende tophold OB for halvanden uge siden og har derfor måttet overvære Brøndbys to sidste kampe mod Levski Sofia og FC Midtjylland fra henholdsvis tv-skærmen og tilskuerpladserne på Brøndby Stadion.

- Jeg faldt forkert ned da en OB-spiller gav mig et kraftigt skub idet jeg var ved at slippe forbi ham. Det kostede en forstuvet ankel og halvanden uge udenfor. Jeg håbede på at jeg kunne være klar allerede mod Levski Sofia men i samråd med sundhedsstaben valgte jeg at melde fra både til den kamp og FC Midtjylland kampen.

For første gang siden skaden opstod, deltog Allan Olesen fuldt ud i træningen da Brøndbys trup i dag trænede både formiddag og eftermiddag:

- Jeg er selvfølgelig lidt øm efter de to træningspas men jeg mærkede ikke noget til skaden. Det er dejligt at være i omdrejninger igen og jeg regner helt sikkert med at være klar til at spille søndag mod Farum, hvis jeg altså bliver udtaget.