Topkamp på Brøndby Stadion

25.10.2002 00:00

Det er SAS-ligaens nummer tre og to der tørner sammen når AaB gæster Brøndby Stadion på søndag. Brøndby har noget at revanchere efter sidste rundes pointtab mod AB men der er både positive og negative ting at tage med fra den kamp ifølge assistenttræner John 'Faxe' Jensen:

- Det gik ikke ligefrem som vi regnede med i første halvleg mod AB. Især sløsede vi med afleveringerne som ellers har været det positive hos os. Men vi fik det rettet i pausen og i anden halvleg spillede vi noget af det bedste vi kan på trods af en vanskelig bane og har chancer til at vinde kampen. Især Mads Jørgensen og Thomas Lindrup burde have scoret på store tilbud men vi mangler heldet og dygtigheden til at afgøre kampene for tiden.

- Konklusionen på AB-kampen er at vi er skuffede over at vi smed to point væk men det positive vi kan tage med os er at vi fandt vores eget spil og sluttede rigtig godt.

- På søndag gælder det så AaB og det er en topkamp som jeg håber at folk kommer ud på Brøndby Stadion og ser. Det er to offensive hold der mødes, både Brøndby og AaB står for en gang god, positiv fodbold så kampen har alle forudsætninger for at blive underholdende.

- Vi skal gøre det svært for AaB at score. Nogle mål kan man ikke gardere sig imod men de skal være gode for at score. Vi har spillet 29-30 kampe i ligaen uden at gå fra banen uden at score så hvis vi kan holde nullet så vinder vi, vi skal nok få scoret.