Retov: 'Det kan ikke beskrives'

04.10.2002 00:00

Martin Retov fik sin debut for Brøndby IF da han blev skiftet ind efter en times spil af torsdagens UEFA Cup opgør mod Levski Sofia og selvom det ikke var den bedste kamp at debutere i, var Martin Retov alligevel en forholdsvis glad mand dagen derpå:

- Vi vidste på forhånd at vi skulle holde nullet hvis vi skulle have en chance mod Levski og da de så scorer efter 9 minutter, så mærkede man hurtigt at det var det.

- Det var rigtig rart at få debut selvom det selvfølgelig ikke var den sjoveste kamp. Jeg var skadet da jeg skiftede til Brøndby og har ventet næsten to måneder på chancen. Kampen var så godt som afgjort da jeg blev skiftet ind så det var nok også delvis for at give mig en smag af det at jeg kom på banen.

Martin Retov er fuld af beundring for den støtte som spillerne får af supporterne:

- Brøndby har været min ønskeklub lige siden jeg stod på Faxe-tribunen sammen med kammeraterne da jeg var 12-13 år og 10 år senere står man så som spiller foran selvsamme tribune. Det er en helt fantastisk følelse at mærke publikums støtte, det kan ikke beskrives.

- Opbakningen er fantastisk selv når vi er bagud og man har fornemmelsen af at vi stadig ville få støtte hvis vi var nede med 3-4 mål. Jeg er meget positivt overrasket.

På søndag spiller Brøndby mod Martin Retovs gamle klub og det er en kamp som Martin ser frem til med spænding:

- Jeg har spillet i Køge i fem år og pludselig kan man stå overfor sine gamle holdkammerater på Brøndby Stadion. Det vil være en drøm at få spilletid mod sin gamle klub, bare et par minutter, og jeg vil give min højre arm for en sejr.