Laudrup rykker Dennis Cagara i A truppen

18.10.2002 00:00

Michael Laudrup har valgt at rykke endnu et af de mange store talenter i Brøndby IF's U trup op i A truppen. Allerede i sommer blev Dennis Cagara, Niki Zimling og er Lorentzen rykket i U truppen, selvom de endnu havde 1½ år tilbage af deres ynglingetid. Ronnie Bendtsen, der eret år ældre end de 3 nævnte blev rykket direkte i A truppen.

Alle disse4 spillere har gjort det flot på Brøndby IF's Danmarksseriehold i løbet af efteråret. Det har helt tydeligt været gavnligt for deres udvikling, at spille og træne med seniorspillere og ingen tvivl om, at det har fremmet de unge spilleres udvikling. For Dennis Cagara's vedkommende så meget, at han allerede efter sin seneste kamp forleden mod FCK i reserveholdsturneringen blev kaldt til møde med Michael Laudrup, der meddelte, at han ville rykke ham op i A truppen allerde nu. Siden har unge Dennis deltaget i A truppens træning.

Er man god nok, er man også gammel nok.

Dennis Cagara er en hurtig, teknisk dygtig venstrebenet forsvarer, der først fylder 18 år februar 03 og han kunne således spille ynglingefodbold hele næste sæson med.

Han bliver en spændende spiller at følge.