'Hvis vi har dagen kan alt ske'

03.10.2002 00:00

Brøndby kommer på en svær opgave når Brøndby Stadion i aften lægger ramme til UEFA Cup returkampen mod Levski Sofia. Bulgarerne vandt det første opgør med 4-1, og skal Brøndby gå videre til næste runde af UEFA Cup'en, skal der scores mindst tre gange mod Levski Sofias keeper.

Peter Foldgast må sidde over med en skade og kan således ikke være med når holdkammeraterne løber på banen i aften klokken 20:15:

- UEFA Cup'en har tidligere budt Brøndby IF på store oplevelser og det vil være ærgerligt hvis vi allerede nu bliver slået ud. Jeg håber selvfølgelig at vi går videre til næste runde men det bliver utroligt svært. Vi må krydse fingrene og håbe på at bulgarerne har en mindre heldig dag.

Ligeledes skadede Thomas Lindrup slår noget mere optimistiske toner op:

- Umiddelbart virker det helt utopisk at score de 3-4 mål som kan vende tingene til vores fordel men hvis vi har dagen, kan alt ske, og så kan vi lave 7-8 stykker. Kører spillet for os og får vi et hurtigt mål, så får vi for alvor troen på det og så kan det gå hen og ende som sidste år mod Varteks hvor vi også havde et svært udgangspunkt og endte med at vinde 5-0 men hvor vi faktisk havde chancer til det dobbelte.