FCK hjælper Brøndby IF

01.10.2002 00:00

Det var ikke noget rart opkald som klubben modtog lørdag morgen ved 03.30 tiden, det var nemlig et opkald om, at der var brand i en af de pavilloner, som anvendes af kontrollørerne i forbindelse med afvikling af vores kampe på stadion. Inden brandvæsnet fik slukket branden var den ene pavillon næsten nedbrændt og desværre den der indhold det meste af det udstyr som vi bruger i forbindelse med kampene. Branden undersøges nu nærmere af politiet. Vi er ikke klar over om at branden er påsat eller 'selvantændt', det håber vi via politiets undersøgelse at få et svar på men under alle omstændigheder føler man sig fortvivlet og magtesløs når sådanne noget sker. En del kontrollører dukkede op i løbet af lørdag morgen/formiddag og følte også stor afmagt over det skete. Kun kan vi alle prise og lykkelige over at der kun er sket materiel skade. Heldigvis lykkes det os at finde nok udstyr til at vi kunne hjælpe til ved kampen i Farum om søndagen.

Heldigvis er vi jo godt forsikret via Codan, men den rent praktiske side af sagen med at reetablere det hele igen tager selvsagt sin tid og derfor har vi jo selvfølgelig måtte søge hjælp idet vi jo står overfor en kamp både på torsdag mod Levski fra Bulgarien og på søndag mod Køge. Derfor er det en glæde at vi har kunnet hente hjælp hos vores 'konkurrent' FCK/Parken der velvilligt låner os udstyr indtil vi igen selv har fået reetableret det hele.

Til orientering kan det nævnes at vi nu vil indrettet de 'nye' pavilloner således at de er funktionelle i forbindelse med kampene, men således at vort udstyr nu i fremtiden vil blive opbevaret et andet sted på stadion og så må vi håbe at det skete ikke gentager sig.