FCK - Brøndby 2-4

15.10.2002 00:00

I en underholdende kamp i Parken besejrede Brøndby tirsdag aften FC København med 4-2 i den såkaldte reserveholdsturnering hvor dommer Kim Milton som et forsøg havde mulighed for at se tvivlsomme kendelser på tv-billeder og hvor de to holds trænere hver kunne anke to situationer i hver halvleg.

Det blev første gang aktuelt 13 minutter inde i opgøret da bragte FCK sig foran idet Brøndbys keeper er Ankergren begik straffe i forsøget på at sikre en løs bold. Bora Zivkovic eksekverede sikkert men efterfølgende gennemsyn af forseelsen der blev begået, foranledigede ikke dommeren til at ændre sin kendelse.

En særdeles veloplagt Jonas Kamper slap få minutter senere igennem i højre side efter godt bandespil med Mads Junker og forsøgte en afslutning fra en spids vinkel men burde have spillet Mads Junker som var helt blank i feltet.

Minuttet efter slap Kamper dog igen til baglinien og lagde derefter en perfekt bold til Lindrup som enkelt sendte bolden i nettet og ti minutter før pausen blev Lindrup tomålsskytte da lynhurtige Kamper nåede en umulig bold og fra højre side igen lagde bolden ind til Lindrup som smart og koldt lagde bolden i mål idet lange hjørne til pausestillingen 2-1.

Anden halvleg var kun lige sat i gang da Brøndby bragte sig på 3-1. Thomas Hansen kom højest til indlæg fra højre og dirigerede med hovedet bolden i nettet tæt op ad stolpen og fem minutter senere afgjorde Thomas Lindrup i realiteten kampen da han blev spillet fri i dybden og iskoldt sendte bolden forbi FCKs keeper til 4-1.

Brøndbys sejr kom derefter aldrig fare men er Ankergren måtte i flere tilfælde vise klassen på nærgående FCK forsøg. Brøndbys keeper måtte dog kapitulere da Bora Zivkovic 5 minutter før sidste fløjt scorede på endnu et straffespark men tættere på kom FCK ikke og kampen sluttede således 4-2 til Brøndby.