Færøsk landsholdsspiller til Brøndby IF

31.10.2002 00:00

Den 19 årige færøske landsholdsspiller Jon Roi Jacobsen kommer idag til Brøndby for at starte et ophold, der varer til udgangen af november. Aftalen med Jon og hans Færøske klub er, at det derefter aftales om han fortsætter i Brøndby IF i 2003.

Jon Roi Jacobsen er 19 år, meget hurtig og spiller i forsvaret på det færøske landshold, men er ellers oftest angriber på klubholdet. Måske på grund af sin erfaring som angrebsspiller er han meget dygtig til at 'læse spillet'. Dertil kommer, at han som anført er meget hurtigt og har en udmærket teknik. Han har tidligere, - det var inden Færøernes landskamp mod Tyskland - været på et kort ophold i Brøndby IF, hvor han bl.a spillede en enkelt reserveholdskamp mod Farum.

I den kamp imponerede han trænerstaben i Brøndby IF og det samme var tilfældet, da han nogle dage senere var i ilden for det færøske landshold mod Tyskland. Som bekendt var Færøerne meget tæt på at opnå uafgjort mod tyskerne. Dermed blev det også understreget, at færøsk fodbold har udviklet sig flot de seneste år.

Jon Roi Jacobsen bliver som nævnt i Brøndby IF en måneds tid. Derefter tages der stilling til om han får tilbudt en permanent kontrakt med klubben.

Han starter træningen allerede idag. På grund af hans sene ankomst idag med Tom Køhlerts U trup.

Det er aftalt at Jon spiller 2, muligvis 3 kampe, på reserveholdet under opholdet i Brøndby IF