Ebbe Sand signerer bøger

06.10.2002 00:00

'Ebbe Sand - mennesket bag målene' er skrevet af forfatteren Bo Østlund og bliver udgivet af forlaget Brønden mandag den 7. oktober.

Denne bog (der er på 272 sider rigt illustreret med både private billeder og fodboldbilleder) fortæller historien om fodboldspilleren og mennesket Ebbe Sand.

I bogen følger vi den danske landsholdsspiller lige fra fødslen i Hadsund en varm julidag i 1972 og helt frem til september 2002, da Ebbe Sand som hurtigste spiller nogen sinde er nået frem til landskamp nummer 50.

Bogen indeholder også Ebbe Sands private dagbog fra samtlige 35 dage før og under VM-slutrunden i 2002.

Men 'EBBE SAND - mennesket bag målene' er ikke blot en fodboldbog, som skildrer hele Ebbe Sands eventyrlige karriere og bl.a. løfter sløret for de intense kontrakt-forhandlinger med Schalke 04. Bogen lægger også puslespilsbrikkerne til billedet af mennesket og privatpersonen Ebbe Sand. Landsholds-angriberen og hans nærmeste fortæller åbenhjertigt og detaljeret om den svære tid, hvor de midt i sorgen og angsten måtte dele Ebbe Sands kræftsygdom med hele Danmark. Desuden beretter Ebbe og Peter Sand ærligt om den krise, der i en lang periode rystede de enæggede tvillingebrødre, da Ebbe pludselig fik sit store gennembrud i Brøndby.

'EBBE SAND - mennesket bag målene' er baseret på samtaler med den danske landsholdsspiller samt interviews med 25 andre kilder i ind- og udland. Bl.a. familiemedlemmer og venner samt forhenværende og nuværende trænere, medspillere og modspillere.

Ebbe Sand donerer halvdelen af sit honorar for denne bog til Kræftens Bekæmpelse, hvor han er vicepræsident.

Bogens pris er 248,-

I forbindelse med udgivelsen vil Ebbe Sand signere bøger følgende steder mandag den 7. oktober:

Magasin Århus fra 11-12
BrøndbyShoppen på Brøndby Stadion fra kl: 14-15.30
Magasin København fra kl. 17-18