'Det bliver en svær kamp'

02.10.2002 00:00

Forud for returkampen mod Levski Sofia, hvor Brøndby IF skal score mindst tre gange for at gå videre i UEFA Cup'en, er Brøndby IFs cheftræner, Michael Laudrup, fortrøstningsfuld, også selvom de fire offensivspillere, Ruben Bagger, Peter Madsen, Thomas Lindrup og Peter Foldgast, må sidde over med skader og karantæne:

- Jeg tror på samlet sejr på trods af af de manglende spillere, vi har en god trup og selvom de fire sidder udenfor er vi godt garderet med offensivspillere. Vi har 5-6 decideret offensive spillere med i truppen til kampen og de spillere der kommer ind vil være ekstra motiverede for at vise noget på egen bane, for eget publikum.

- Det bliver en svær kamp men det er vi selv skyld i ved at tabe 1-4 i Bulgarien. Det er ofte sådan at østhold er gode hjemme og knap så gode ude, så troen på at vi kan slå dem sammenlagt er der stadig væk. Vi skal have den rette indstilling og spille vort eget spil, så må vi se hvor langt det rækker i sidste ende men vi skal ikke satse hele butikken fra første fløjt.

Der er indtil videre solgt 8.500 billetter i forsalg til kampen som fløjtes igang torsdag aften klokken 20:15.