Damerne tilbage på rette spor

13.10.2002 00:00

Brøndby IFs damer kom lørdag eftermiddag tilbage på sporet efter sidste weekends nederlag til Fortuna Hjørring og konsoliderede førstepladsen i Elitedivisionen da nærmeste forfølger Skovbakken blev besejret med de knusende cifre 6-2 på egen bane.

Brøndby var tændte fra dommerens første fløjt men alligevel var det Skovbakken der havde initiativet i kampens første 10 minutter. Brøndby fik dog hurtigt tilkæmpet sig overtaget og allerede efter 23 minutter bragte Anna Jørgensen Brøndby foran 1-0.

10 minutter senere bragte Janni Lund Johansen Brøndby på 2-0 da hun eksekverede et straffespark begået mod Anna Jørgensen og den stilling holdt til pausen.

Skovbakken satte i anden halvleg en offensiv ind i bestræbelserne på at komme ind i kampen men i stedet for en reducering gjorde Janni Lund Johansen det til 3-0. Skovbakken fik dog via 2 hurtige scoringer bragt spænding ind i opgøret igen men forsvarsgeneralen Gitte Andersen lukkede i realiteten kampen da hun i det 67. minut scorede til 4-2 på Brøndbys andet straffespark og i de efterfølgende minutter gjorde Cecilie Pedersen og Janni Lund Johansen med sin tredie scoring det til slutresultatet 6-2.