'Vi skal fokusere på os selv'

08.11.2002 00:00

På søndag mødes Brøndby og Esbjerg på Brøndby Stadion i et rigtigt topopgør. De to hold har tidligere i denne sæson spillet 1-1 på Brøndby Stadion i en kamp som kunne være gået til begge sider og ifølge Brøndbys assistenttræner John 'Faxe' Jensen ved man aldrig hvor man har vestjyderne:

- Esbjerg er et hold som er svært at beregne. De kan slå de bedste men kan også have problemer med de dårligste som jo også er vores problem. De kører på uanset hvad og den mentalitet har de fra deres tidligere træner Viggo Jensen. Det er et hold som aldrig giver op.

- Hvis vi skal have de tre point på søndag skal vores forsvar fungere som mod OB hvor vi ikke lavede de forsvarsfejl som giver modstanderen chancer. Vi producerede til gengæld ikke så mange chancer som vi plejer men vi udnyttede den ene så konklusionen må være at vi skal minimere fejl i forsvaret og udnytte de chancer vi tilspiller os.

Brøndby og Esbjerg topper ligaen med hensyn til scorede mål så der er udsigt til en spændende og underholdende kamp hvor Brøndby skal have fuld pointhøst ifølge John 'Faxe' Jensen:

- Set udefra med lidt neutrale briller virker til at blive en utroligt underholdende kamp. Både Esbjerg og Brøndby står for offensiv fodbold hvilket man også kan aflæse i tabellen.

- Set fra vores synspunkt satser vi på at generobre 2.pladsen efter denne runde. Der er kun 3 uger til vinterpausen og det er meget vigtigt at få en god afslutning. Målet er maksimumpoint i de sidste kampe men kampen på søndag er en af de sværeste og vinderen af den får et godt rygstød før de sidste kampe.

Brøndby Stadion har tidligere været betragtet med ærefrygt af modstandere og hjemmebanen skal efter planen igen være et sted som kun de færreste modstandere får point med hjem fra:

- Vi skal igen gøre Brøndby Stadion til det fort som det var tidligere og vi er godt på vej. Vi har de ydre rammer med et fantastisk stadion og landets bedste supportere som har været fremragende til at bakke op om holdet. De har evnen til at få holdet til at yde 110% og er stærkt medvirkende til at modstanderne igen snart ved at det bliver sindssygt svært at vinde på Brøndby Stadion.

Cheftræner Michael Laudrup og assistenttræner John 'Faxe' Jensen udtager truppen til kampen mod Esbjerg efter lørdagens træning:

- Den eneste vi må se bort fra til kampen mod Esbjerg er Ruben Bagger, resten af truppen samt hele U-truppen som spillede deres sidste kamp i onsdags, er til rådighed så vi har et hav af spillere at vælge imellem, slutter John 'Faxe' Jensen.