'Mange motivationsfaktorer'

29.11.2002 00:00

Brøndby afslutter efteråret med en udekamp mod oprykkerne fra Køge som snuppede alle tre point da de tidligere på sæsonen besøgte Brøndby Stadion. Ifølge cheftræner Michael Laudrup får Brøndbyspillerne ingen problemer med at sætte sig op til kampen:

- Det er mange motivationsfaktorer. Først og fremmest skal vi revanchere nederlaget fra sidste kamp mod Køge hvor vi helt utilgiveligt smed tre point væk og så er det også vigtigt at slutte efteråret godt af så vi kan gå ind til vinterpausen med ro i sindet. Desuden er det jo allersidste kamp for Mogens Krogh og den vil man gerne vinde. Der er masser af indfaldsvinkler og der er ikke risiko for at spillerne ikke er motiverede i morgen.

Hjemmebanenederlaget til Køge i begyndelsen af oktober var en bitter pille at sluge for cheftræneren som efter Peter Madsens føringstræffer ikke var i tvivl om at kampen ville kaste tre point af sig:

- Vi kom hurtigt foran og det lignede længe en kamp vi 'bare' skulle køre hjem. Men som vi har oplevet det så ofte i efteråret gik det ikke sådan. Deres keeper stod en fantastisk kamp og var stærkt medvirkende til at vi ikke fik lukket kampen og så fik de pludselig et kontramål. Vi kunne ikke bruge uafgjort til noget og pressede på og i overtiden scorer de så igen i en situation som vi burde have haft fuld kontrol hvor vi var tre forsvarere mod deres to angribere. Det var en kamp som jeg var overbevist om at vi nok skulle vinde og efterfølgende kommer det næsten ud på et om vi taber eller spiller uafgjort selvom et enkelt point selvfølgelig havde været bedre end ingen.

- Køge er et hold som kan sammenlignes med Farum. De er rigtig gode til hurtig omstilling så hvis man ikke får afsluttet, går det hurtigt den anden vej. De ved godt at hvis de er for offensive mod os så får de en over nakken så de vil sandsynligvis stå og afvente kontramuligheder og det skal vi være virkelig opmærksomme på.

Mattias Jonson og Martin Retov har overstået deres skader og genindtræder begge i 16-mandstruppen mens Thomas Lindrup må sidde over. Truppen ser ud som følger:

Mogens Krogh
Allan Olesen
Morten Wieghorst
Per Nielsen
Allan Ravn
Kim Daugaard
Peter Madsen
Mattias Jonson
Mads Jørgensen
er Ankergren
Peter Foldgast
Auri Skarbalius
ar Dalgas
Thomas Kahlenberg
Jonas Kamper
Martin Retov