Målrig reserveholdskamp

13.11.2002 00:00

Det krævede en sejr i onsdagens opgør mod Køge hvis Brøndby skulle slutte på førstepladsen i reserveholdsturneringens øst-gruppe. Og sejr blev det til, en af de store ovenikøbet, idet Køge blev besejret 6-1 på Brøndby Stadion.

Kampen var kun tre minutter gammel da Rafal Niznik spillede bande med Peter Foldgast og rundede Køges keeper hvorefter han let kunne trille bolden i tomt mål. Omkring den halve time blev kampen i realiteten afgjort, først slap Lindrup slap helt fri hvorefter hans aflevering mod midten af feltet blev styret i mål af en Køge-forsvarer, dernæst udnyttede Peter Foldgast et kiks af keeperen som udenfor feltet ikke fik fat på en lang stikning hvorefter Foldgast lagde bolden i mål fra højrekanten af feltet.

Køges Tommy Olsen bragte en smule spænding ind i opgøret med en reducering få minutter før pausen men blot 30-40 sekunder efter pausen slukkede Rafal Niznik Køges håb med en hurtig scoring.

Køge virkede slidte mod kampens slutning og måtte da også lukke yderligere to mål ind inden dommeren fløjtede kampen af. 7 minutter før tid slap Foldgast alene afsted, keeper og forsvarer forsøgte at lukke af men Foldgast lagde bolden på tværs til Ronnie Bendtsen som kunne score enkelt og 4 minutter før tid kom Ronnie Bendtsen endnu en gang på tavlen da Jonas Kamper kopierede Foldgast og spillede Ronnie Bendtsen helt blank foran mål.