Brøndby møder FCK i Dong Cup

07.11.2002 00:00

Brøndby IF skal til foråret møde FC København i Dong Cup. Det blev afgjort da DBU i eftermiddag foretog lodtrækning til kvartfinalerne i den danske pokalturnering og lodtrækningen magede det således at Brøndby får hjemmebane i opgøret som således spilles onsdag den 9. april 2003 på Brøndby Stadion.

Cheftræner Michael Laudrup er tilfreds med lodtrækningen:

- Det vigtigste er at vi fik hjemmebane, det er jeg meget tilfreds med. Vi skulle for alt i verden undgå en kamp mod et af de små hold på udebane hvor alt kan ske og man har alt at tabe.

- Vi kunne nok have trukket en nemmere modstandere end FCK men mod dem er der til gengæld garanti for fuld skrue og intensitet. Den eneste man kan sige er lidt negativt er at vi skal møde dem to gange indenfor få dage og da vi få dage inden pokalkampen skal møde dem i Parken, var det ekstra vigtigt at vi trak hjemmebane i pokalen. På hjemmebane kan vi slå alle.

Kun en enkelt gang tidligere har de to klubber tørnet sammen på Brøndby Stadion i en pokalkamp. Det var den 8. november 2000 hvor Mikkel Jensen og Ruben Bagger for øjnene af 18954 tilskuere sikrede Brøndby en 2-0 sejr der sendte Brøndby i kvartfinalen.