Bøller skabte skår i glæden

26.11.2002 00:00

I går mandag gik det op for os, at 3 tåber havde opført sig fuldstændig urimeligt over for et TV hold fra TV2 efter kampen i lørdags mod Farum.

Disse 3 gik - ca en time efter kampen - nærmest til angreb på en redigeringsvogn, der holdt parkeret bag Faxe tribunen. Slog på vognen, fik knust en rude og forsøgte at komme ind til journalisten og teknikeren i vognen. Disse fik dog tilkaldt poilitiet, men bøllerne var forsvundet, da politiet nåede frem.

At epeisoden kunne finde sted uden, at vort dygtige kontrollørkorps greb ind skyldes naturligvis, at det skete relativt længe efter kampen. Kampen som sådan var afviklet.

Vi blev telefonisk orienteret af TV2's sportschef, Morten Stig Christensen, der ikke rettede bebrejdelser mod Brøndby IF, netop fordi de var så længe efter kampen, men også fordi der ikke tidligere har været tilsvarende problemer.

Det er indlysende, at sikkerhedsfolkene på Brøndby Stadion vil benytte vinterpausen til at foretage ændringer, der sikrer mod fremtidige gentagelser.

Når man efter en halvleg med opvisningsspil, 5 mål og samlet sejr på 7-1 alligevel kan opføre sig så dumt, at man går til angreb på en journalist, oven i købet længe efter at kampen er overstået, så fortjener man ikke at blive kaldt fodbold fan.

Det er vold og kriminalitet. Intet andet. Det har ikke noget med fodbold at gøre.Det er helt uaccetabelt set fra alle normale tilskueres og fra Brøndby IF's side.