'Spillet fungerer ikke'

10.03.2002 00:00

Det var en fattet Auri Skarbalius der i minutterne efter kampen gav sit bud på hvorfor Brøndby var heldige med at få et enkelt point ud af anstrengelserne mod Viborg:

- Vi må erkende at spillet ikke fungerer i dag. En stor del af forklaringen er banens beskaffenhed, det er helt umuligt at spille poleret fodbold - som er vores varemærke - på sådan en bane. Når man først skal til at tæmme bolden og derefter spille den videre mister vi farten i opspillet og det bliver let for Viborg at dæmme op for vore angreb. Samtidig er det min opfattelse at vi for tiden ikke har marginalerne på vores side, modstanderne har en meget høj udnyttelsesprocent på deres chancer mens vi har problemer med at omsætte vore chancer i scoringer.

Trods den dårlige start på foråret ser midtstopperen Kenneth Rasmussen lyst på resten af sæsonen:

- Det her skal vi nok få vendt. Vi er stærke nok psykisk til at ryste denne og forrige kamp af os og finde tilbage til vores eget spil i stil med det vi præsterede i efteråret hvor vi formåede at stå sammen som hold. Kan vi finde de takter frem igen samtidig med at vi undgår skader hos nøglespillere som Ruben Bagger, Allan Ravn og Krister Nordin finder vi helt sikkert tilbage til formen.

Altid hårdtarbejdende Magnus Svensson måtte efter 66 minutters spil lade sig erstatte af Mads Junker efter en hård nærkamp:

- Jeg fik et vrid i knæet som hæmmede mit spil så meget at jeg måtte lade mig udskifte. Jeg skal til undersøgelse hos en specialist i morgen men håber på at det ikke er alvorligt. Vi har ikke råd til flere skader i vores situation. Selvom vores trup er bred er det vigtigt at det er et sammenspillet hold som går på banen mod AB i næste uge.