Point i overtiden

10.03.2002 00:00

På trods af en udligning adskillige minutter inde i overtiden var det svært at glæde sig over det enkelte point som kunne sættes ind på kontoen efter dagens opgør mod Viborg på Brøndby Stadion. På trods af savnet af de tre nøglespillere Nordin, Bagger og Mads Jørgensen var næsen var sat op efter tre point men en umulig bane kombineret med en Søren Frederiksen i hopla ødelagde festen.

Efter en nølende start fik Viborg scoret kampens første mål da Søren Frederiksen blev spillet helt fri midt for mål hvorefter han koldt lobbede bolden over Mogens Krogh og i nettet via stolpen. Der skulle dog kun gå 5 minutter før der blev bragt balance i regnskabet. Peter Madsen lagde bolden ind i feltet til Mattias Jonson som i fri position blev nedlagt af Thomas Andie hvilket dommeren takserede til straffespark og rødt kort til Andie. Onyszko klarede Nizniks forsøg fra pletten men Niznik headede returen i nettet.

Med udligningen og en spiller i overtal lå kampen åben for Brøndby men trods en mand i undertal kom Viborg alligevel foran endnu en gang da et indlæg fra Morten Poulsen tog et skævt opspring på den ujævne bane hvilket resulterede i at Per Nielsen sparkede forbi bolden hvorefter den ramte Søren Frederiksen på hoften og sprang i mål til stillingen 1-2 som holdt til pausen.

Fra anden halvlegs start satte Brøndby turboen på og pressede Viborg helt ned i eget felt men det kneb med at spille sig igennem det kompakte Viborgforsvar som kæmpede heroisk for enhver bold. I erkendelse af at det kneb med at spille sig igennem, primært på grund af den dårlige bane, forsøgte Brøndby efterhånden som kampen skred frem at lægge høje bolde ind i feltet hvor der hovedsageligt blev sigtet efter hovedstødsstærke Per Nielsen som blev flyttet helt frem i forreste kæde fra sin stopperplads. Det gav en del tilbud men ind ville bolden ikke. Først flere minutter inde i overtiden gav presset bonus da Thomas Lindrup sendte et knaldhårdt indlæg fra venstre ind foran mål hvor Peter Madsen kastede sig frem og drejede bolden i nettet uden chance for en ellers velspillende Onyszko i Viborgmålet. 30 sekunder senere fløjtede dommeren kampen af hvorefter to slukørede mandskaber gik til omklædning, Viborg med erkendelsen af to mistede point i overtiden og Brøndby med en alt andet end lovende start på forårssæsonen.