Jeg synes det var fortjent....

17.03.2002 00:00

Kenneth Rasmussen efter kampen: Jeg synes det var fortjent vi fik alle tre point i dag. Vi kæmpede det bedste vi havde lært, og især i første halvleg syntes jeg at vi havde meget godt fat i dem. Sule er svær at spille over for. Han er helt uberegnelig, men til alt held er det heller ikke altid at hans medspillere kan gætte hvad han finder på. Det var lige før jeg ikke kom på banen i dag, i fredags fik jeg hold i ryggen og kunne næsten ikke gå, men et par gange på briksen har gjort underværker, og der skulle meget til at holde mig fra banen, da Auri måtte melde fra i går.

Auri var også med i Gladsaxe, og han fortæller, at det kun var et minut før træningen var slut i går, at han fik en forstrækning i lysken. Han ved ikke hvor slemt det er, før han har været på briksen i morgen.

Mattias Jonson om straffesparket: Jeg synes ikke at jeg er impliceret i noget strafbart, men da vi var på vej ind til pausen spurgte jeg dommeren hvad han mente jeg havde lavet. Han sagde at jeg trykket en AB-spiller fast mod jorden, så han ikke kunne komme til. Jeg glæder mig til at se Onside, så jeg kan se hvad det er jeg lavede galt.

Allan Ravn: Jeg er sikker på, at jeg sover godt i nat. Der var ved at være helt udsolgt, da jeg blev skiftet ud. Jeg kunne i hvert fald godt mærke, at det var seks uger siden jeg spillede den sidste kamp.

Per Nielsen: Det kan godt være, at det ikke var kønt at se på, men vi kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne, og vi er jo nødt til at starte et sted, så det var dejligt at se, at vi fik udbytte ud af anstrengelserne.