Fysik og tålmodighed

07.03.2002 00:00

Efter nederlaget mod OB blev hjemmekampen mod Viborg på søndag pludselig ekstra vigtig. Kravet er sejr, intet andet tæller. På dagens pressemøde redegjorde cheftræner Åge Hareide for nogle af de tanker han har gjort sig om søndagens kamp:

- Vi fik som bekendt en mareridtsagtig start i søndags mod OB. Vi var ikke klar og begik simpelthen for mange fejl og dem straffede et opsat OB-mandskab. Men det positive vi kan tage med os fra den kamp er den flotte moral spillerne viste i anden halvleg hvor 0-3 blev til 3-3 i løbet af et kvarter. Mod Viborg skal vi forsøge at holde dette høje niveau gennem hele kampen og så iøvrigt være tålmodige da statistikken siger at vi på grund af spillernes gode fysik er farligst i kampenes sidste 20 minutter hvor modstanderne er ved at være møre.

Som det ser ud i dag bliver hverken Krister Nordin eller Allan Ravn til søndagens kamp. Men cheftræneren ser det ikke som det helt store problem:

- Vi har en meget stor bredde i vores trup, senest illustreret ved den fremragende indsats i Øresund Cup kampen i tirsdags mod FCK. Mange spillere står på spring til førsteholdet men det kan naturligvis indimellem være svært at motivere sig til træning når der kun skal bruges 11 spillere til en startopstilling men for de unge spillere gælder det netop om at være klar til at slå til når chancen byder sig som nu med Nordin og Ravns fravær.