Fortrøstningsfuld cheftræner

12.03.2002 00:00

I en forrygende efterårssæson lukkede Brøndby IFs forsvar kun 11 mål ind i 19 kampe. Hele ni kampe endte uden scoring mod de blå-gule og kun Lyngby formåede at nette to gange mod Mogens Krogh i samme kamp. Efter vinterpausen ser situationen noget anderledes ud, efter to kampe i foråret er der allerede lukket 6 mål ind. Cheftræner Åge Hareide forklarer:

- Vores defensiv har set noget skrøbelig ud i de sidste par kampe. Der bliver begået alt for mange personlige fejl som lynhurtigt bliver straffet. Vi har for mange boldtab og står for ofte forkert på banen samtidig med at kommunikationen spillerne imellem mangler. Det skal vi have rettet inden søndag.

Åge Hareide mener dog ikke at man skal gøre et for stort nummer ud af de sidste kampe:

- Alle hold har faser hvor spillet ikke kører optimalt og resultaterne udebliver og det resulterer ofte i at spillerne bliver usikre på egne evner. Det vi for alt i verden skal undgå er at stresse os selv ved at fokusere på det negative. I stedet bør vi fokusere på det vi er gode til og i det positive i at hente 0-3 i Odense samt på at vi var bagud to gange mod Viborg hvor vi udlignede begge gange. På et tidspunkt vender bøtten, det er kun et spørgsmål om tid.