Ebbe Sand protektor for BifKids

07.03.2002 00:00

Når Brøndby IF tager imod Viborg FF på søndag er der samtidig premiere på et helt nyt tiltag i Brøndby-regi. BifKids er navnet på en helt ny børneklub som giver børnefamilierne unikke faciliteter på Brøndby Stadion hvor Codan Familie Center for fremtiden vil være ramme om gode oplevelser. Udover en familietribune med specielle lave familiepriser er der også mulighed for at benytte Brøndbys børnehus, indeholdende underholdning for børn i form af blandt andet spil og action, som ligger i umiddelbar nærhed af stadion. Børnehuset vil naturligvis være bemandet med voksne så det vil være muligt for børnene at lege mens forældrene ser fodbold.

Som noget helt nyt vil der i forbindelse med alle hjemmekampe være opstillet en fodbold eventpark hvor der vil være mulighed for at teste sine evner i fodboldrelaterede aktiviteter såsom at skyde på mål, driblebane, fodboldhoppeland og meget andet. Eventparken vil ligeledes følge Brøndby på udvalgte udebaneture i samarbejde med andre danske SAS-liga klubber. Senere på året åbner en hjemmeside for Codan Event Tour så børn i hele landet kan få mulighed for at holde sig ajour med hvornår eventtouren kommer til deres område.

Som protektor for BifKids ønskede Brøndby IF en personlighed med store menneskelige værdier som symboliserede alt hvad der er positivt ved fodbold. Derfor var det helt naturligt at valget faldt på den tidligere Brøndbytopscorer og nuværende stjerneangriber i Schalke 04, Ebbe Sand. Ebbe Sand lovede på en båndet telefonsamtale at komme forbi Codan Familie Center så tit muligheden byder sig og udtalte:

'Det er et rigtig godt initiativ. Det giver hele oplevelsen af en fodboldkamp et socialtekt som jeg gerne vil støtte. Dette kombineret med de syv fantastiske år jeg havde i Brøndby gjorde at jeg sagde ja til at være protektor uden betænkningstid.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig BifKids samt købe billetter på familietribunen på nedenstående link:

BifKids

Alex Nyborg Madsen forklarer om BifKids konceptet

En af ingredienserne i eventparken