Vellykket sommerkamp på Amager

30.05.2002 00:00

For øjnene af godt 2000 tilskuere spillede Brøndby IF onsdag aften sommerkamp på Taarnby Stadion hvor fire Amagerhold hver fik en halv halvleg mod danmarksmestrene.

Første modstander var Taarnby som i løbet af deres 22½ minutter på banen måtte løbe stærkt for at begrænse den til lejligheden konstruerede Amager konstellation i at komme for meget bagud. Men Køhlerts tropper diskede op med flot teknisk fodbold nåede at få scoret fire mål inden dommeren fløjtede af for første halvlegs første 22½ minut. Næste hold på banen var B 1908 som fik passeret Mogens Krogh to gange men til gengæld lukkede tre mål ind i den anden ende således at stillingen ved pause var 7-2 til Brøndby.

I pausen skiftede Brøndby som sædvanligt flittigt ud inden mødet med Amager konstellationens tredie hold som var Kastrup der tog opgaven meget seriøst og scorede den halve halvlegs eneste mål således at den samlede stilling før sidste opgør mod AB 70 var 7-3 til Brøndby. AB 70 formåede at spille lige op med Brøndby, begge hold scorede 2 gange hvilket resulterede i at slutresultatet blev 9-5 til Brøndby.