Underholdende SBU jubilæum

26.05.2002 00:00

I en ganske underholdende opvisningskamp i anledning af SBU's 100 års jubilæum besejrede Brøndby IF her til eftermiddag AB med cifrene 3-1. De godt 10.000 tilskuere var vidne til en chancerig kamp hvor det ikke ligefrem var defensiven der blev lagt mest vægt på, begge hold spillede friskt til og afsluttede flittigt - og fik plads til det.

Brøndby lynstartede og bragte sig i løbet af kampens første kvarter foran med 3-0. I femte minut modtog Bagger i feltet et indlæg fra Kahlenberg hvorefter han lagde den kort tilbage til Lindrup som placerede den i mål udenfor Jan Hoffmanns rækkevidde. Minuttet efter tog Mads Junker chancen fra 20 meter og med et flot langskud placerede han bolden helt oppe i krydset. Der stod også Junker på Brøndbys tredie scoring, i det 16. minut headede han et perfekt indlæg fra Bagger på stolpen hvorefter han hamrede returen op i nettaget.

Man forventede at Brøndbys gode indledning ville være startskuddet til en målfest men sådan skulle det ikke gå. Trods mange store chancer i begge ender skulle man helt frem til 12 minutter før tid før kampens fjerde og sidste mål faldt. AB's Ali Akida kæmpede sig fri i feltet og scorede fladt under indskiftede Kim Drejs til slutresultatet 3-1 til Brøndby IF.