Smal sejr til damerne

23.05.2002 00:00

Brøndby IFs damehold i Elitedivisionen konsoliderede onsdag aften førstepladsen i ligaen med en smal 1-0 sejr på udebane over OB. Kampen blev afgjort tre minutter inde i anden halvleg da Gitte Andersen konverterede et straffespark begået mod Anna Jørgensen. Det var en utrolig vigtig sejr for damerne idet det giver et godt afsæt til sæsonens sidste 6 kampe hvor Brøndby har et svært program.

Kampen blev en meget lige affære hvor OB i starten satte sig tungt på midtbanen og vandt de fleste nærkampe og andenbolde. Efterhånden kom Brøndby bedre med og fik varieret spillet godt uden dog at være prangende. Sejren var dog fuldt fortjent.

Næste opgave for Brøndbydamerne er hjemmekampen mod OB torsdag den 30. maj. Se kampkalender