Scoringsrekord i Rødby

29.05.2002 00:00

Der blev sat scoringsrekord da Brøndby IF tirsdag aften mødte Rødby i en sommerkamp. Hele 20 kasser blev banket ind bag Rødbys keeper og dermed blev den tidligere rekord, som var på 18-1 over Toreby, overgået med to scoringer. Rødby fik også nettet en enkelt gang - hvilket ovenikøbet var en udligning til 1-1 - således at slutresultatet blev 20-1.

Selvom Brøndby IF altså lavede mål på samlebånd og at målene blev fordelt på hele 8 spillere, var det bemærkelsesværdigt at sommerturnéens ubetingede målkonge, Kim Drejs, havde en dag hvor tingene ikke flaskede sig for ham. Da kampen blev fløjtet af stod der nemlig et stort rundt nul på scorekortet ud for hans navn.

1343 tilskuere overværede den underholdende kamp hvor vejrguderne viste sig fra deres bedste side og ventede til efter kampen med at åbne for sluserne.

Allerede i aften spiller Brøndby IF igen sommerkamp. Denne gang er det Tårnby der lægger stadion til når de fire Amagerklubber AB70, B1908, Kastrup Boldklub og Taarnby Boldklub hver får en halv halvleg mod de danske mestre. Oversigt over sommerkampene kan ses

Startopstilling første halvleg:

Mogens Krogh

Ronnie Tygesen - Joachim Bjerg - Per Nielsen - Kenneth Larsen

Jonas Kamper - Mikkel Jensen - Thomas Kahlenberg - Thomas Lindrup

Fatih Kirik - Søren Krogh

Startopstilling anden halvleg:

er Ankergren

Peter Degn - Joachim Bjerg - Dan Anton Johansen - Peter Foldgast

Rafal Niznik - Hans Mathiesen - Mads Jørgensen - Anders Rasmussen

Mads Junker - Oumar Barro

Mål:

Oumar Barro 4
Rafal Niznik 4
Søren Krogh 3
Fatih Kirik 3
Dan Anton Johansen 2
Kenneth Larsen 2
Peter Degn 1
Mikkel Jensen 1
Kim Drejs 0

Udskiftning:

70. Joachim Bjerg ud, Kim Drejs ind