Kun et point til DS

04.05.2002 00:00

Efter sidste uges kæmpesejr over B 1908 var der lagt op til endnu en målfest da Brøndby IFs Danmarksseriehold lørdag eftermiddag tog imod bundproppen Tved. Men stik imod forventning måtte de blå-gule kæmpe hårdt for bare at sikre sig det ene point.

Tved havde valgt en defensiv startformation hvor forsvarslinien lå tæt på eget felt og dermed gjorde det svært for Brøndby at spille sig igennem. Men alligevel bragte Brøndby sig planmæssigt foran i første halvlegs 30. minut da forsvarsspilleren Thomas Hansen kom flot op til et indlæg fra højre og dirigerede bolden i mål med hovedet.

Føringen holdt halvlegen ud men allerede efter tre minutters spil af anden halvleg udlignede Tved på et af deres sjældne angreb. Brøndby pressede på for et nyt føringsmål men havde problemer med at spille sig igennem Tveds kompakte forsvar og forsømte at komme over kanterne for at åbne spillet.

Helt galt gik det et kvarter før tid hvor en Tvedspiller fik frit løb mod mål efter en fejl i Brøndbys forsvar hvorefter målmanden Kim Drejs blev passeret således at Tved sensationelt kom foran 2-1. Brøndby kastede derefter alle mand frem i en desperat satsning som gav resultat tre minutter inde i overtiden hvor Anders Rasmussen fik prikket en retur fra keeperen i mål til slutresultatet 2-2.