'Ikke mestre endnu'

12.05.2002 02:00

Allerede lørdag fik Brøndby IFs lynhurtige højre back, Allan Olesen, at vide at han skulle starte inde mod FCK men det kunne ikke bringe Olesen ud af fatning:

- Jeg var ikke særlig nervøs over at skulle starte inde, men selvfølgelig var jeg spændt. Kampene mellem FCK og Brøndby er jo det største man kan opnå som fodboldspiller herhjemme, der er altid fyldt op på lægterne og masser af stemning.

- Jeg synes det var fortjent at vi fik point i dag. Vi har godt fat i FCK, kæmper godt for hinanden og giver aldrig op. Nu skal mesterskabet køres hjem på torsdag, vi vil helst slutte af med en god kamp på hjemmebane men 1-0 er helt ok med mig.

I anden halvleg var Brøndby tvunget til at smide alt frem i forsøget på at få udlignet og det resulterede i særdeles svære arbejdsbetingelser for indskiftede Allan Ravn og det øvrige forsvar:

- Efterhånden som halvlegen skred frem satsede vi mere og mere og spillede til sidst mand mod mand i forsvaret. FCKs angribere er utroligt hurtige så det gjaldt om at skærme dem af og få dem ned i fart og det synes jeg vi gjorde godt. De kommer godt nok til nogle forsøg i slutfasen men det kan ikke undgås.

Selvom det blot kræver en sejr over amatørerne fra Lyngby for at sikre mesterskabet, vil Allan Ravn ikke høre tale om at Brøndby allerede er mestre:

- Vi er ikke mestre endnu, der er stadig et stykke arbejde der skal gøres.

Brøndbys 19-årige midtbanetalent Thomas Kahlenberg blev skiftet ind i anden halvlegs 70. minut og fik dermed sin debut på førsteholdet:

- Jeg var lidt nervøs op til kampen men da jeg først var kommet på banen gik det over. Jeg forsøgte at spille mit eget spil, Tom Køhlert havde sagt at jeg ikke skulle begynde at lave om på noget bare fordi der var 40.000 på lægterne.

Kahlenberg var i kampens overtid tæt på at spille Peter Madsen helt blank foran mål men afleveringen blev blokeret:

- Det ville have været helt fint med en assist i min debutkamp men jeg er nu alligevel godt tilfreds med min indsats i dag.