'Fuld skrue fra første fløjt'

05.05.2002 00:00

Dan Anton Johansen var tilbage i Brøndbys startopstilling og sørgede sammen med det øvrige forsvar for at OB aldrig kom til fadet:

- Jeg havde regnet med at blive brugt i midterforsvaret i Allan Ravns fravær men røg i stedet ud som højre back som er en position jeg har spillet masser af gange. Vi står rigtig godt i forsvaret i dag. Vi snakkede hele tiden med hinanden og bakkede hinanden op og så fik vi iøvrigt fremragende støtte af midtbanen som arbejdede stenhårdt. Defensivt var indsatsen helt perfekt.

Indfaldsvinklen til kampen var der aldrig tvivl om:

- Vi kendte de andre resultater inden vi gik på banen så derfor var det bare ud og give fuld skrue fra første fløjt, vi skulle bare vinde i dag, et enkelt point kunne vi ikke bruge til ret meget. I anden halvleg koncentrerede vi os mest om ikke at få advarsler og derfor røg tempoet en tak ned men vi havde hele tiden fuld kontrol.

Auri Skarbalius måtte lade sig udskifte i pausen efter at have fået en forstrækning i låret i midten af første halvleg:

- Efter cirka 20 minutters spil fik jeg en forstrækning som strammede mere og mere til som halvlegen skred frem men valgte alligevel at spille videre. Men foran 4-0 ved pausen var der ingen grund til at tage chancer og jeg lod mig derfor skifte ud. Jeg regner med at være med igen om 2-3 dage.

I stedet for Auri kom stortalentet, unge Allan Olesen, på banen og gjorde det fremragende i anden halvleg:

- Jeg var lidt nervøs da jeg fik at vide at jeg skulle ind men det gik hurtigt over da først spillet gik i gang. Men det er jo alt andet lige også lettere at komme ind når holdet er foran 4-0 end når man er bagud.

Spillerne løber på banen

Peter Madsen modtager folkets hyldest efter at have bragt Brøndby foran 1-0

...Og spillernes hyldes efter 3-0 målet