Endnu en sejr til DS

25.05.2002 00:00

Det var en samling trætte spillere der lørdag skulle forsøge at sikre Brøndby IF den fjerde sejr i træk i danmarksseriens pulje 2. En velfortjent ferie venter forude men først skal de sidste runder af danmarksserien spilles færdig og og femtesidste runde bød således på en sikker sejr over Holbæk der lagde godt ud menreelt var uden chance efter Brøndbys første scoring der faldt kort før pausen ved Peter Foldgast.

Trods et gedigent overtag hvor Brøndby var boldbesiddende i hovedparten af kampen, skulle man helt hen til et lille kvarter før sidste fløjt før fik Brøndby for alvor sat tingene på plads men så gik det til gengæld også stærkt. Først nettede indskiftede Oumar Barro hvorefter Anders Rasmussen gjorde det til 3-0 otte minutter senere mens Fatih Kirik scorede Brøndbys fjerde og sidste mål tre minutter før fuld tid. er Ankergren fik dog ikke lov til at holde nullet for kun et minut senere reducerede Holbæk til slutstillingen 4-1.