'Det må i gerne citere mig for'

01.05.2002 00:00

Trods det faktum at Brøndby måtte nøjes med det ene point i aftenens kamp mod Viborg, var cheftræner Tom Køhlert nogenlunde tilfreds efter kampen:

- Bortset fra at vi ikke vinder var det ok i dag. Der kan ikke sættes en finger på mine spilleres indsats, de kæmpede i samtlige 90 minutter og mere kan man ikke forlange. Vi burde have vundet men nogle gange har man heldet på sin side og andre gange har man ikke og det havde vi ikke i dag. Men Viborg gav os kamp til stregen og efter min mening var kampen den bedste vi har spillet siden jeg kom til som træner.

Thomas Lindrup, som med sine besnærende driblinger var kampens oplevelse, tog det efter kampen ikke så tungt at er var sat point til i kampen om mesterskabet:

- Vi skal under alle omstændigheder have point i Parken og det ændrer dagens resultat ikke ved men alligevel var det vigtigt at vi fik point i dag. Så man kan sige at omstændighederne ikke har ændret sig meget siden før dagens runde.

- Kampen blev en en rigtig velspillet affære og skulle der have været fundet en vinder, burde det have været os da vi skaber klart flest chancer.

Mogens Krogh måtte i overtiden langt ud af sit felt og havde efter Viborgspillernes mening hånd på bolden da han bremsede Petrovskis fremstød:

- Der var ikke hånd på. Jeg kaster mig ned og så rammer bolden mig i armhulen. Det må i gerne citere mig for.