Morten Wieghorst til Brøndby

22.06.2002 00:00

Efter at den traditionelle lægeundersøgelse er overstået har Brøndby IF indgået en 3 årig kontrakt med 31 årige Morten Wieghorst, der tiltræder i Brøndby pr 1.juli 2002.

Morten Wieghorst, der har spillet de seneste 9 sæsoner i Skotland, heraf de sidste 6 for Celtic, og er noteret for 18 A landskampe for Danmark, kommer til Brøndby på en fri transfer, idet hans kontrakt med Celtic udløber pr 30.juni 2002.

?Det kom faktisk lidt uventet for mig, da jeg fik en henvendelse fra Brøndby om at vende hjem til Danmark her i sommer. Vi havde egentlig ingen planer om at forlade Skotland, og jeg regnede med at fortsætte i Celtic i mindst en sæson endnu. Men efter et par møder med Brøndby blev lysten til at vende hjem større og større. Brøndby er som Celtic er i Skotland en af de helt store hjemlige klubber, der spiller internationalt hvert år, og hvor alle kampe er topkampe med masser af intensitet. Jeg har haft nogle rigtigt gode år hos Celtic, hvor jeg altid er blevet godt behandlet, men nu glæder jeg mig til at komme i gang i Brøndby og træne under Michael Laudrup og John Faxe Jensen, som jeg jo har spillet på landsholdet sammen med.? udtaler Morten Wieghorst.

Brøndby IF?s direktør Per Bjerregaard har følgende kommentarer til kontraktindgåelsen: ?Morten Wieghorst er er en af de, i øvrigt ganske få, nye spillere, som Michael Laudrup har ønsket tilknyttet vores trup forud for den nye sæson. Han er en international erfaren spiller, der er meget alsidig og som vil blive et stort aktiv for vort hold, så det er glædeligt, at tingene nu er faldet helt på plads.?