DS-holdet tabte den sidste kamp

11.06.2002 00:00

DS-holdet spillede her til aften deres sidste kamp i Gruppe 2. Det blev til et nederlag på 3-2 til Esbjerg efter at Brøndby havde været bagud med 2-1 ved pausen. Det hele startede ellers efter planen, da Fatih Kirik bragte Brøndby foran med 1-0 efter ca. 10 minutter. Esbjerg kom så igen og scorede både i det 20. og 25. minut til pausestillingen 2-1 til Esbjerg. I 2. halvleg scorede Esbjerg så til 3-1 i det 60. minut, før Thomas Kahlenberg reducerede til 3-2 på et straffespark begået mod Oumar Barro. Begge hold fik vist en spiller ud i 2. halvleg. først gik det ud over Anders Rasmussen fra Brøndby før også en Esbjerg-spiller fik forevist det røde kort. Brøndby sluttede dog med kun 9 spillere på banen, da Mads Junker måtte humpe fra banen 5 minutter før tid.