Vellykket dag på Brøndby Stadion

20.07.2002 00:00

Nedre Dansk Avistryk-tribune og dele af nedre Faxe-tribune var tætpakket med feriestemte Brøndbytilhængere da Brøndby IF lørdag eftermiddag afholdt det årlige 'Åbent Hus' arrangement på et solbeskinnet Brøndby Stadion.

Lettere forsinket entrede Brøndbyspillerne det velplejede græstæppe til tonerne af indtogsmarchen'Jump' og blev derefter præsenteret for det talrige publikum før spillerne tog hul på en omgang lettere træning af 20-25 minutters varighed.

Og så var det publikums tur til at deltage i løjerne. Der blev trukket lod på de gratis adgangskort og de heldige fik lov til at spille småbold med deres idoler foran et medlevende publikum. Efter fire medrivende matcher kunne nedenstående hold trække sig sejrrigt ud af konkurrencen og lade sig hylde af publikum.

Mens andre måtte trøstes....

Derefter var det tid til straffesparkskonkurrence hvor Kim Drejs og er Ankergren måtte oppe sig gevaldigt for at holde antallet af scoringer fra nogle koncentrerede børn nede. Det lykkedes ikke helt, jo mindre børnene var, desto mere droppede de ellers sikre Brøndbykeepere.

Som afslutning på en dejlig dag stillede velvillige spillere op til autografskrivning , der er sikkert en del spillere - og trænere- som vil have skrivekrampe i flere dage. Der blev også lejlighed til at få taget billeder af børnene og deres idoler og også danmarksmesterpokalen var et populært motiv. Lad os håbe den stadig er tør i bunden....

Udover lodtrækninger om deltagelse i småbold og straffesparkskonkurrence, var der desuden lodtrækninger om mængder af fine publikumspræmier generøst doneret af nogle af Brøndby IFs sponsorer, herunder er det vinderen af en rejse til Venedig som foreviges sammen med Mads Jørgensen.