Supertilbud til fans

03.07.2002 00:00

Tilfældet har maget det således at Joe Cocker koncerten på Brøndby Stadion og storkampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken falder på samme dag, nemlig lørdag den 24. august.

Der er derfor al mulig grund til benytte lejligheden til at få en festdag udover det sædvanlige ud af det, en festdag som passende kan starte i Parken hvor FC København - Brøndby IF fløjtes i gang klokken 17, og slutte på Brøndby Stadion hvor en special guest vil åbne festen klokken 19:30 som opvarmning for super entertaineren Joe Cocker.

Brøndby IF har i den forbindelse et supertilbud til supporterne. Ved køb af en billet til Brøndbysektionen i Parken til kampen mellem FC København og Brøndby IF får man således mulighed for at købe billet til samme aftens Joe Cocker koncert til en meget fordelagtig pris.

Kun 165,- inklusiv gebyr er prisen for en billet til Joe Cocker koncerten ved samtidigt køb af billet til Parken, hvilket er en besparelse på godt 100 kroner. Prisen for en billet til Parken er ligeledes 165,- inklusive gebyr.

Billetter til Joe Cocker koncert og kampen mellem FC København og Brøndby IF kan købes i Brøndby Shoppen ved Brøndby Stadion og i Gildhøj Center Kiosk.