Om A og U trup

03.07.2002 00:00

Til information for vore fans, der ovenpå opdelingen af vor trup i A og U trup, har stillet os en del spørgsmål, følgende: A truppen er beskåret til 20 markspillere og 3 målmænd. U truppen består af spillere vi på kort og lidt længere sigt satser på. Eksempelvis omfatter U truppen Anders Rasmussen og Peter Foldgast, som vi fortsat har med i vore SAS ligaplaner på kort sigt, men også helt unge talentfulde spillere, hvor planerne er lidt mere langsigtede.

Det drejer sig om, at optimere alle disse unge spilleres udvikling, så de så snart som muligt kan være med i kampen om pladserne på vores 1.hold. For nogle kan det være en fordel at blive lejet ud i en kort periode til f.eks en 1.divisionsklub.

Det er rigtigt, at truppen p.t omfatter spillere, som formodentlig ikke har lyst til at spille i en U trup. Disse spillere er foreløbig orienteret om, at de skal møde til træning på mandag. Det er en selvfølge i Brøndby IF, at vi selvfølgelig vil være behjælpelige med, at opfylde disse spilleres sportslige ønsker. Nogle vil blive og se tiden an ,og nogle vil måske blive hele deres kontraktperiode, hvilket de i høj grad vil være velkomne til. Andre vil videre til andre klubber, og for nogle af disse har vi allerede talt med eventuelt andre klubber. Nogle af spillerne har vi allerede talt med og resten vil jeg tale personligt med på et møde i forbindelse med u truppens træningsstart, idet jeg rejser hjem fra træningslejren netop for personligt at informere og holde møde med de enkelte spillere.

Iøvrigt kan jeg melde fra træningslejren, at vi har perfekte træningsforhold bortset fra at det småregner. Der arbejdes hårdt af alle mand. Morgenløb og formiddagstræning er foreløbig overstået og sidst på eftermiddagen idag dagens 3.træning.