Nederlag mod Wolfsburg

10.07.2002 00:00

Onsdag skulle Brøndby IF mod Bundesliga mandskabet VfL Wolfsburg forsøge at følge de gode takter fra søndagens træningskamp mod Hannover 96 op, men trods en god indledning, tabte Brøndby med de klare cifre 0-3 i en kamp der i 80 minutter var præget af kraftig regn og en strid blæst på tværs af banen.

Brøndby startede kampen fornuftigt og skabte i første halvlegs første 20 minutter et par gode tilbud ved Ruben Bagger, Peter Madsen og Søren Krogh men marginalerne var ikke på Brøndbys side. Første halvleg var ganske jævn men i slutfasen tiltvang Wolfsburg sig et lille overtag som blev udnyttet til en scoring kort før pausen da et nydeligt kombinationsspil op midt af banen endte med at en Wolfsburg spiller kunne sende bolden i mål fra kanten af feltet.

I pausen satte Brøndby Kim Drejs på mål i stedet for Mogens Krogh og Drejs fik allerede efter 10 minutters spil af anden halvleg den tvivlsomme fornøjelse at hente bolden ud af netmaskerne da et straffespark blev konverteret sikkert til mål.

Derefter fik Brøndby bedre fat men havde problemer med at kombinere sig igennem det disciplinerede tyske forsvar. Ruben Bagger var dog tæt på at få reduceret da han efter godt forarbejde af Peter Madsen fik afsluttet men Baggers skud sneg sig lige over tværliggeren. I stedet fik Wolfsburg to minutter før fuld tid nettet endnu en gang til slutstillingen 0-3.

Dermed fik Brøndby ikke den bedste afslutning på træningslejren i Tyskland. Træthed efter 17 hårde træningspas og en træningskamp på 8 dage satte til sidst sit præg på spillerne som umiddelbart efter kampen satte kurs mod Brøndby. Torsdag venter en velfortjent fridag, fredag trænes der påny hvorefter man lørdag ved selvsyn kan konstatere i hvor høj grad cheftræner Michael Laudrups nye spillesystem er blevet indarbejdet når Brøndby møder B93 i en træningskamp klokken 13:00.