'Ikke et trin ned af rangstigen'

01.07.2002 00:00

Cheftræner Michael Laudrups førstevalg som assisterende træner var John 'Faxe' Jensen og som bekendt fik han sit ønske opfyldt. Men hvad er det der får en træner som John 'Faxe' Jensen, der i sin debutsæson som cheftræner helt fantastisk formåede at vinde guld med landsbyklubben Herfølge og således måtte formodes at have bevist sine evner som træner, til at træde et skridt tilbage og acceptere en plads som assistenttræner under Michael Laudrup i Brøndbys trænerteam? John 'Faxe' Jensen forklarer:

- Jeg betragter ikke rollen som assistentræner under Michael Laudrup som et trin ned ad karriere rangstigen. Michael Laudrup er en kæmpe kapacitet og jeg er sikker på at jeg kan lære utrolig meget af ham i de kommende sæsoner som jeg kan drage nytte af i min fortsatte trænerkarriere. Jeg glæder mig meget til samarbejdet.

Selvom respekten for den nye cheftræner er stor, skal ingen dog være i tvivl om at John 'Faxe' Jensen vil forsøge at sætte sit eget fingeraftryk på holdets udvikling:

- Jeg mener at jeg har meget at bidrage med og jeg vil da forsøge at sætte mit præg på såvel spillere, trup som selve spillet.