Frem besejret 2-1

19.07.2002 00:00

Det blev til to sejre ud af to mulige for Brøndby fredag eftermiddag. Efter de unges flotte 3-1 sejr over FC Aarhus, fulgte A-holdet trop med en sejr på 2-1 over Frem.

Det varede dog noget før Brøndbymaskinen kom i omdrejninger, og i en chancefattig første halvleg var gæsterne fra Frem godt med, godt anført af den tidligere Brøndbyspiller Thomas Thøgersen.

Det var dog Brøndby der kom først på tavlen da Per Nielsen efter 13 minutters spil sendte Ruben Bagger afsted i dybden hvorefter Bagger satte kurs mod mål og udplacerede Frems keeper med et hårdt skud fra kanten af feltet.

Inden pausen havde også Per Nielsen og Mattias Jonson udmærkede tilbud foran mål mens Mogens Krogh i den anden ende kun for alvor blev sat på prøve da et indlæg fra venstre snød hele forsvaret i var tæt på at smutte i nettet.

Frem chokstartede anden halvleg med en scoring efter kun to minutters spil. Bolden blev fra venstre side hældt ind i feltet hvor en Fremspiller helt umarkeret kunne lægge den i mål uden chance for Mogens Krogh.

Men det blev samtidig startskuddet til en Brøndbyoffensiv der ville noget. Anført af indskiftede Kim Daugaard begyndte kombinationerne for alvor at flyde og Frem blev i lange perioder presset helt ned foran eget felt. En helt ustyrlig Mattias Jonson var tæt på at bringe Brøndby foran da han 5 minutter efter Frems scoring styrede et perfekt indlæg fra Daugaard på tværstangen, men det blev kun en stakket frist for Frem.

Kort efter modtog Mattias bolden udenfor feltet, spillede bande med en velspillende Thomas Kahlenberg og lagde derefter elegant bolden over Frems keeper og i nettet til 2-1 føring til Brøndby.

Brøndby fortsatte presset og inden sidste fløjt havde Brøndby ramt træværket yderligere tre gange, to gange ved tændte Mattias Jonson og en enkelt gang ved Kim Daugaard som kronede en fornem indsats med at sætte et frispark fra 20 meter klokkerent på stolpen i kampens døende minutter.