Brøndby IF til Albanien

25.07.2002 00:00

Onsdag aften blev det afgjort at Brøndby IF skal møde albanske Dinamo Tirana i anden kvalifikationsrunde til Champions League idet albanerne på hjemmebane spillede 0-0 mod Kaunas fra Litauen og dermed sikrede sig en samlet sejr på 3-2 og dermed videre avancement.

Assistentræner John 'Faxe' Jensen overværede i sidste uge de to klubbers første indbyrdes opgør i Litauen:

- Udfra hvad jeg så i den første kamp var Dinamo Tirana klart det bedste hold af de to. De er teknisk gode og spiller en glimrende gang fodbold men til gengæld er de ikke så fysisk stærke.

Om Brøndby IFs muligheder for at avancere til 3. og sidste runde af kvalifikationen til Champions League udtaler John 'Faxe' Jensen:

- Det er en modstander vi kan og skal slå. Men der er efterhånden ingen nemme modstandere i europæisk fodbold og hvis vi undervurderer Dinamo Tirana så risikerer vi at tabe. Jeg er dog ikke i tvivl om at vi går videre hvis vi spiller op til det vi kan.

Første kamp spilles allerede onsdag den 31. juli klokken 20:15. Billetter kan købes i Brøndby Shoppen og Gildhøj Center Kiosk samt på BilletNet og brondby.coms onlinebilletsalg