Boom i sæsonkortsalget

16.07.2002 00:00

Opbakningen omkring Brøndby IF er større end nogensinde. Det understreges af fremmødet til træningskampene, den daglige træning, henvendelser fra fans og sponsorer etc.

Et helt konkret resultat kan ses i salget af sæsonkort til den kommende sæson. Salget viser i øjeblikket en stigning på over 50% fra ca 1200 solgte i sidste sæson til det nuværende antal på godt 1800 solgte sæsonkort. Et slutresultat på ca 2000 solgte sæsonkort er sikkert et realistisk bud på det endelige resultat, idet der fortsat er gang i salget og første hjemmekamp er lørdag den 3.august mod AB.

Det er glædeligt for dansk fodbold, at vi kan konstatere en så stor stigning. Sæsonkort holderne i Brøndby IF opnår en meget stor rabat ved et købe kortet, men det er kun rimeligt, at de faste kunder tilgodeses økonomisk (se priserne andet sted på Brøndby.com.)

Der er dog langt til resultaterne i Schalke, Celtic, Manchester U etc, hvor man forventer år efter år at sælge mere end 50.000 sæsonkort, men det vil være flot at nå milepælen 2000 solgte sæsonkort til den forestående sæson.