B93 besejret med 4-0

13.07.2002 00:00

Brøndby IF vandt lørdag eftermiddag træningskampen mod B93 komfortabelt med cifrene 4-0 efter en ensidig affære hvor Brøndby næsten havde patent på spillet og hvor B93 i det meste af kampen var presset langt tilbage på banen.

Brøndby lagde pres på fra første fløjt og inden de første ti minutter af kampen var spillet, havde Ruben Bagger haft 2 solide tilbud som var tæt på at give udbytte. Men efterhånden som halvlegen skred frem blev B93 presset længere og længere tilbage mod eget felt hvilket gjorde det vanskeligt at kombinere sig igennem den veritable menneskemur.

Først omkring den halve time gav Brøndbys pres udbytte. Mattias Jonson slap fri i venstre side og smækkede bolden ind til Peter Madsen i feltet hvor Madsen lagde den til rette for Ruben Bagger som scorede sikkert helt ude ved stolpen.

10 minutter øgede Peter Madsen selv til 2-0, igen på godt forarbejde af Mattias Jonson som på sin venstrekant kom godt til baglinien og lagde bolden ind i feltet hvor Peter Madsen sendte bolden i mål uden chance for B93-keeperen.

B93 skulle dog ikke få lov til at gå til pause kun bagud med to mål for inden pausetéen gjorde Ruben Bagger det til halvlegsstillingen 3-0 med sit andet mål da han headede et perfekt indlæg fra Søren Kroghs højrekant i mål.

B93 kom bedre med i starten af anden halvleg og i halvlegens første 10-15 minutter bølgede spillet frem og tilbage uden at der blev skabt nævneværdige tilbud. Men efterhånden blev B93 igen presset ned i eget felt hvorefter mønsteret fra første halvleg med total Brøndby dominansblev gentaget.

Brøndby fik ved flere lejligheder splittet det kompakte B93 forsvar og i det 67. minut fik Brøndby en dobbelt chance efter endnu en god Mattias Jonson aktion på venstrekanten som resulterede i at først Peter Madsen og dernæst Jonas Kamper på returen var tæt på at udbygge føringen men B93 klarede til hjørne.

Det var dog en stakket frist for 8 minutter senere slap Thomas Lindrup fri i feltet og blev hægtet hvorefter Auri Skarbalius konverterede det efterfølgende straffespark til stillingen 4-0. I resten af kampen forfaldt Brøndby i nogen grad til at forsøge de sjove og spektakulære detaljer og det gik således ud over effektiviteten.

Kampen sluttede med cifrene 4-0, en sejr der ikke var et mål for stor men samtidig demonstrede Brøndby at holdet formåede at dirke et meget defensivt spillende modstanderholds forsvar op.