Ufortjent nederlag

16.01.2002 00:00

Brøndby IFs første træningskamp i det nye år endte med et spinkelt 1-0 nederlag til tyske Schalke 04. I første halvleg skabte Schalke 2-3 gode tilbud hvoraf Ebbe Sand omsatte det ene i mål efter 18 minutters spilletid. På trods af udmærket opspil lykkedes det kun Brøndby at skabe halve chancer før pausen men spillemæssigt kunne de bestemt matche Schalke.

Brøndby foretog i pausen 6 udskiftninger hvilket bestemt ikke gjorde spillet ringere i anden halvleg. Brøndby dominerede i denne fase og skabte adskillige store tilbud som burde have resulteret i udligning eller endog en smal sejr. Nytilkomne Mads Junker lagde ud med i fri position at afslutte lige på målmanden fra 1½ meters afstand i det 48. minut. Før dommeren fløjtede kampen af havde også Peter Foldgast, Rafal Niznik og Anders Rasmussen haft 100% chancer som de plejer at score på og derudover havde Peter Foldgast to solide forsøg. Schalkes store chancer i anden halvleg begrænsede sig til Asamoahs friløber midt i halvlegen men Mogens Krogh viste klassen og pressede Asamoah til at afslutte forbi mål.

På trods af resultatet var det alt i alt en rigtig god første træningskamp.Det gælder nu om at følge den gode indsats op når Brøndby i løbet af de næste fire dage møder hollandske Utrecht og tyske St. Pauli. Disse kampe kan ligeledes følges live her på brondby.com

Brøndbys startopstilling:

Mogens Krogh
Krister Nordin
Per Nielsen
Dan Anton Johansen
Martin Smith
Magnus Svensson
Peter Madsen
Rafal Niznik
Ruben Bagger
Auri Skarbalius
Mikkel Jensen

Udskiftninger:

46. Madsen ud, Junker ind
46. Bagger ud, Foldgast ind
46. Nordin ud, Daugaard ind
46. Dan Anton ud, Allan Ravn ind
46. Martin Smith ud, Kenneth Larsen ind
46. Mikkel Jensen ud, Anders Rasmussen ind