Dagens træning

24.01.2002 00:00

Torsdag bød på to træningspas for Brøndbyspillerne. Formiddagen blev benyttet til fysisk træning hvor hovedparten af spillerne trænede i træningshallen mens resten var i styrkerummet. I træningshallen var fokus på at træne hurtighed og spændstighed mens spillerne i styrkerummet foretog vægttræning og pulstræning.

Eftermiddagstræningen var forlagt til bane 26 hvor banen, årstiden taget i betragtning, er i glimrende stand. I træningspasset, som foregik mens regnen silede ned fra en trøstesløs himmel, deltog 26 mand. Mads Junker, Allan Olesen og Kenneth Larsen er med U-20 landsholdet i Sydafrika mens Oumar Barro er med Burkina Faso til African Nations Cup, resten af de fraværende var syge eller småskadede.

Træningen foregik primært som spil på to mål på fuld bane. Kun 2½ uge inde i vinterpausen ser det aldeles lovende ud. Intensiteten er høj, de hurtige kombinationer flyder og fysisk ser spillerne ud til at være i glimrende form. Bedømt på dagens træning kunne Brøndby sætte to hold der kunne være med i SAS-ligaen.

En af de nyoprykkede ynglinge, Hans Mathiesen, i en pause i træningen.