5-1 til de røde

25.01.2002 00:00

Cheftræner Åge Hareide valgte at benytte fredagens formiddagstræningspas til en intern træningskamp på bane 26. For at tilnærme en normal kampsituation var der til lejligheden tilmed rekvireret en dommer udefra.

Begge hold viste stor gejst og intensiteten var høj kampen igennem. Trods håbløse vejrforhold med kraftig vind diagonalt på banen lykkedes det alligevel momentvist spillerne at vise udmærket poleret spil. Især Peter Madsen viste glimrende takter, han var tilsyneladende fuldstændig upåvirket af den kraftige vind og demonstrerede gang på gang sin glimrende teknik.

Kampen endte med de knusende cifre 5-1 til rødt hold som efterhånden som kampen skred frem satte sig mere og mere på tingene. Grønt hold fik ellers en god start da et indlæg fra Peter Degn blev drejet i eget net af en forsvarsspiller men kort efter udlignede Peter Madsen da han behandlede en flot frispilning fra Kim Daugaard efter fortjeneste og sendte bolden i mål tæt op af den ene stolpe. 1-1 ved pausen.

I anden halvleg fik Mattias Jonson bragt rødt hold på 2-1 efter at et hjørnespark fra Niznik på grund af den kraftige vind fik et besynderligt svæv således at Mattias kunne heade den i mål fra en endog meget spids vinkel. Det blev 3-1 da Rafal Niznik stensikkert eksekverede et straffespark begået mod Mattias Jonson. Målet til 4-1 var en ren perle. Peter Madsen modtog bolden ved midterlinien, førte den frem mod modstandernes felt og splittede derefter totalt grønt holds forsvar med en præcis stikning til Mads Jørgensen som elegant lobbede bolden over er Ankergren og i nettet. Umiddelbart inden sidste fløjt lykkedes det Mattias Jonson og Rafal Niznik i fællesskab at få bolden i nettet til 5-1.