2-2 i Utrecht

18.01.2002 00:00

Brøndby spillede her til aften uafgjort 2-2 mod hollandske Utrecht. Efter en jævnbyrdig start kom Utrecht først på tavlen da et hjørnespark blev headet i mål uden chance for Drejs men kun 5 minutter senere udlignede Peter Foldgast da et Degn-indlæg fra højre blev sendt sikkert i mål. Derefter stod der Brøndby på resten af halvlegen men alligevel kom Utrecht i det 28. minut igen foran efter et kiks i Brøndbyforsvaret. Brøndby fortsatte dog halvlegen ud med at skabe chancer men ind ville bolden ikke. Mattias Jonson misbrugte to store tilbud før pausefløjtet men også Ruben Bagger og Kim Daugaard burde have udlignet for Brøndby.

Brøndby satte 5 friske spillere ind fra anden halvlegs start og fastholdt det chanceskabende spil, nu med en 4-3-3 opstilling med Mattias Jonson på top og Lindrup og Krogh på kanterne. Lindrup burde have bragt balance i regnskabet da han i helt fri position hamrede bolden over mål fra 6-7 meter men revancherede sig 10 minutter før tid ved at tage en tur fra midten af banen og spille bolden ud i højre side til Mikkel Jensen som straks lagde den ind i feltet hvor Mattias Jonson scorede sikkert. Ganske flot mål lige efter bogen.

Alt i alt et tilfredsstillende resultat. Spillemæssigt var kampen lige men chancemæssigt var Brøndby klart bedst. Flot af spillerne at de kunne komme tilbage efter at have været bagud to gange, især set i lyset af at den har stået på knaldhård træning de sidste par dage med to træningspas i går og et enkelt i formiddags.