Situationsrapport fra Spanien

18.02.2002 00:00

En lille situationsrapport fra træningslejren i Torremolinos i Spanien:

Alle mand var tidligt oppe lørdag morgen idet der var sat mødetid kl. 05.00 på Brøndby Stadion, så vi kunne komme af sted med flyveren kl. 07.00. Alt gik som planlagt og efter at have indlogeret os på Hotel Tropicana og spist frokost kl. 12.30 kaldte Åge til første træning kl. 14.30. I denne træning deltog Allan Ravn ikke idet han lige havde rejst sig fra en feber og forkølelse, han var dog ude af sengen søndag og ude og jogge lidt her mandag, og vi forventer at han kan deltage fuldt ud tirsdag. Mattias Jonson stod også over første træning idet han ligeledes havde været lidt sløj til gengæld har han kunnet deltage for fuld kraft i træningen både søndag og mandag. Så tirsdag forventer vi at alle mand er klar. Således har de fleste kunne træne 5 gange, og heldigvis er der ikke nogen andre 'skader' at berette om.

Vi har haft lidt problemer med at få aftalt vores træningskampe, men nu skulle det være ganske vist. Vi spiller tirsdag aften i Marabella mod det lokale hold kl. 20.00, som for en lille måned siden spillede kamp mod Bayern München og klarede 0-0. Vi spiller så igen torsdag mod Amica Wronki kl. 15.30, og her har vi jo et tidligere regnskab at rette op på. Vi vil selvfølge komme med en rapport hernede fra omkring de to kampe. Stemningen er god - den er som den skal være her ca. 14 dage før første kamp koncentreret men alligevel med intens atmosfære til træning.

Til sidst lidt om vejret som ikke har været alt for godt endnu, - lørdag gråt og overskyet - søndag gråt og overskyet og regn, men det begynder at se bedre ud her mandag hvor solen er begyndt at kikke frem og vejrudsigten lover sol resten af dagene her så der skal nok blive varmt hernede.

Hilsner fra alle herved den endnu grå solskinskyst.